Nieuws Blog

Ook in de eerste thuismatch tegen FC Poesele wist FCD A te winnen, met liefst 4-1

Ook in de eerste thuismatch tegen FC Poesele wist FCD A te winnen, met liefst 4-1. Al na 2' minuten was het raak na een paar puike combinaties waarbij Victor Daems door de bezoekende verdediging slalomde (1-0). Na vooral druk van de thuisploeg kon Jimmy De Bo op de 25' met een volley de 2-0 aantekenen. Een aarzeling bij een verloren bal zorgde dat Poesele terug in de match kwam met een doelpunt van De Wulf (35' 2-1). Na de rust ging FCD op zijn elan door met een tweede doelpunt van Victor Daems (3-1) en een puike combinatie waarbij Nash El Yazidi spits Sam Lescrauwaet vrijspeelde, die de bezoekende doelman het nakijken gaf (89' 4-1).

FC Sint-Laureins-FC Destelbergen werd een ware thriller

FC Sint-Laureins-FC Destelbergen werd een ware thriller, met een goede afloop voor FCD. Aan de rust stonden we 1-2 voor na doelpunten van Kenneth Van Damme en Sam Lescrauwaet. Na de gelijkmaker van de thuisploeg, werd het nog 2-3 via Sefa Isci. Maar opnieuw kwam St-Laureins in de match en werd het 3-3. In het slot kon de ingevallen Simon Leneeuw de overwinning veilig stellen met een knap doelpunt (3-4). Er vielen twee rode kaarten in deze match, die ook een tijd stil lag.