Gemeente Destelbergen Covid Update

Gemeente Destelbergen Covid Update

 

📣Update #coronavirus: geen vrijetijdsactiviteiten in Destelbergen t.e.m. 29 november
 
⚠️ Na een grondige evaluatie van de situatie hebben we besloten om het burgemeestersbesluit rond het stopzetten van vrijetijdsactiviteiten te verlengen t.e.m. 29 november.
Dit betekent dat alle vrijetijdsactiviteiten niet kunnen doorgaan tot en met 29 november, ook voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Kinderen onder de 12 jaar raken in regel niet zelfstandig op hun hobby. Ze hebben een ouder nodig die hen brengt en begeleidt. Dit kan onnodige contacten creëren tussen volwassenen.
 
⛔ Alle activiteiten en bijeenkomsten van jeugd-, sport- en socio-culturele verenigingen voor alle leeftijden blijven stopgezet tot en met 29 november (b.v. trainingen, wedstrijden, vergaderingen, lezingen, uitstappen, repetities, …)
 
⛔ Alle gemeentelijke vrijetijdsinfrastructuur, behalve de bibliotheek, blijven gesloten tot en met 29 november (sporthal, Jeugd- en Gemeenschapscentrum (JGC), paviljoen Kollebloem, Berghine, …)
 
🙏 Door het verlengen van het burgemeestersbesluit hopen we in de overvloed aan richtlijnen en coronamaatregelen toch helderheid te bieden naar alle verenigingen in Destelbergen.
 
💪 Laat ons nu samen nog even doorbijten & alle contacten tot het strikte minimum beperken.
💙💚
Hou vol. Draag zorg voor jezelf & elkaar.

Afdrukken   E-mailadres

Related Articles

COVID-19 MAATREGELEN OP FCD

COVID-19 MAATREGELEN OP FCD